Skip to main content

Grundskole i Vin

Kom med til Grundskole i Vin hos Kjær & Sommerfeldt og lær lidt om de typiske og grundlæggende karaktertræk ved forskellige vine, smageteknikker samt hvordan du vurderer den enkelte vin.   Det siges, at har man først kastet sig lidenskabeligt over vin, bliver man aldrig rigtig færdig.Der er altid nyt at lære, og vinverdenen forandres […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med til Grundskole i Vin hos Kjær & Sommerfeldt og lær lidt om de typiske og grundlæggende karaktertræk ved forskellige vine, smageteknikker samt hvordan du vurderer den enkelte vin.  
Det siges, at har man først kastet sig lidenskabeligt over vin, bliver man aldrig rigtig færdig.Der er altid nyt at lære, og vinverdenen forandres konstant. Men vinens verden er også fuld af mange fagudtryk og forskellige regler og navne, der kan være svære at forstå.
Sikkert er det dog, at vin er en smagssag, og det vigtigste er at finde frem til det, man selv godt kan lide.
Til ”Grundskole” smages der på vine, der hver især kan give dig et godt eksempel på nogle typiske og grundlæggende karaktertræk. Du får grundlæggende basisviden om druer, om lande, om de mest klassiske områder samt vintyper. Du vil også lære smageteknikker, og hvordan du vurderer den enkelte vin.
Når du har dette på plads, er du godt klædt på til at undgå fejlkøb og dårlige vinoplevelser, næste gang du skal vælge vin.
Du vil under en Grundskole i vin, hos Kjær & Sommerfeldt, komme igennem en række særligt udvalgte, som hver især repræsenterer et klassisk udtryk for druen eller området vinen stammer fra.
Der vil i løbet af aftenen blive smagt på en Champagne, en aromatisk og frisk hvidvin, en fadlagret Chardonnay, en Pinot Noir, en Sangiovese samt en klassisk mere kraftig rødvin.
Smagningen foregår i vores smukke lokaler på Gl. Mønt og afholdes af vores dygtige vinkonsulent og vil være på dansk.
Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter. ​
Pris:
399 kr. pr. person
Køb din billet her.