Skip to main content

Frue Plads Marked 2023

Kom og mød mere end 100 kunsthåndværkere og designere den 10., 11. og 12. august 2023, når Danske Kunsthåndværkere & Designere fejrer deres 40-års jubilæum på Frue Plads Marked. Siden 1983 har dygtige kunsthåndværkere og designere indtaget Frue Plads midt i hjertet af København. Frue Plads Marked er en ikonisk begivenhed i byen, der præsenterer […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom og mød mere end 100 kunsthåndværkere og designere den 10., 11. og 12. august 2023, når Danske Kunsthåndværkere & Designere fejrer deres 40-års jubilæum på Frue Plads Marked.
Siden 1983 har dygtige kunsthåndværkere og designere indtaget Frue Plads midt i hjertet af København. Frue Plads Marked er en ikonisk begivenhed i byen, der præsenterer det nyeste inden for dansk kunsthåndværk og design inden for tekstil, keramik, grafik, glas, smykker og træ. Med over 100 udstillere er Frue Plads Marked det største udendørs kunsthåndværksmarked i Skandinavien.
Dette arrangement fungerer som både en scene og en platform for at formidle samtidskunsthåndværk og design. Det særlige ved markedet er, at du kan gå fra bod til bod og på ganske lidt plads få et indblik i nogle af de mest talentfulde kunstnere i Danmark lige nu. Her kan du møde personerne bag værkerne og få hele historien om deres kunst. Du får muligheden for at høre om, hvordan tingene skabes på værkstederne, og ikke mindst hvorfor det er vigtigt at bevare de gamle håndværkstraditioner samtidig med at man giver plads til spændende nye teknikker og udtryk.
Læs mere om markedet her.