Skip to main content

Foredrag: Ungdomsliv med handicap

Kom og hør fem unge mennesker fortælle om deres liv med handicap, og få et indblik i, hvordan det opleves at leve i et samfund, der ofte ikke tager højde for sådanne udfordringer. Arrangørerne, Det Kongelige Teater, SUMH og Røst, ønsker at give et indblik i, hvordan det opleves at have et handicap i et […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom og hør fem unge mennesker fortælle om deres liv med handicap, og få et indblik i, hvordan det opleves at leve i et samfund, der ofte ikke tager højde for sådanne udfordringer.
Arrangørerne, Det Kongelige Teater, SUMH og Røst, ønsker at give et indblik i, hvordan det opleves at have et handicap i et samfund, hvor der ofte ikke bliver taget højde for personer med sådanne udfordringer. Et handicap kan gøres mindre, når samfundet ændrer de barrierer, der er for personer med et handicap.
Fem frivillige fra SUMH (Sammenslutningen af Unge Med Handicap) vil fortælle om deres liv med handicap gennem deres personlige oplevelser og fortællinger. Talerne har været på talerskoleforløb ved Røst, og arrangementet er en afslutning på deres forløb, hvor de er blevet trænet i at skrive og tale om deres oplevelser.
Digteren Caspar Eric er vært på arrangementet. Han lever selv med handicappet cerebral parese , som han i flere af sine bøger har skrevet om.
Eventet er gratis, men du skal booke din billet her.
Eventet foregår i Operaens foyer.
Du kan læse pressemeddelelsen om eventet her.