Skip to main content

Den store københavnerpicnic 2023

Kom med til københavnerpicnic, hvor en række bydele inviterer på lokal fællesspisning i særlige byrum. Tag din nabo, familie eller venner under armene søndag den 11. juni, når dette års københavnerpicnic finder sted. Arkitekturhovedstad arrangerer picnicen, som afholdes i mange bydele i København. Programmet og menuen er forskellige i bydelene. Picnicerne arrangeres på områder, der […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med til københavnerpicnic, hvor en række bydele inviterer på lokal fællesspisning i særlige byrum.
Tag din nabo, familie eller venner under armene søndag den 11. juni, når dette års københavnerpicnic finder sted. Arkitekturhovedstad arrangerer picnicen, som afholdes i mange bydele i København. Programmet og menuen er forskellige i bydelene.
Picnicerne arrangeres på områder, der har særlig betydning for bydelen. I Amager Øst afholdes picnicen eksempelvis bag ved Svanemøllehallen i en hemmelig have, og ved Christianshavn afholdes picnicen foran det gamle maskinværksted Werkstatt 167. Maden bliver tilberedt af lokale spisesteder og producenter. Udover maden vil der også være rundvisninger og andre former for underholdning, som er med til at hylde bydelens arkitektur.
Der afholdes københavnerpicnic i:
– Sønder Boulevard
– Vesterbro
– Indre by, Magstræde
– Østerbro
– Christianshavn
– Nørrebro
– Bispebjerg
– Brønshøj
– Valby
– Amager Øst
– Indre by, Rosengade
– Vanløse
– Ørestad
– Kongens Enghave
– Nordhavn
Læs mere om lokationer og starttider for de 15 picnicer her.