Skip to main content

DAC Arkitekturløb – Copenhagen Light Festival

I anledningen af Copenhagen Light Festival har DAC arrangeret et Arkitekturløb, hvor vi sammen løber eller går forbi lysværkerne – imens vi selv skaber lys. Kom med til en unik løbeoplevelse, der har fokus på lys. Sammen med dit startnummer får du en LED-lyskæde, som du kan tage udover dit løbetøj. På den måde skaber […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

I anledningen af Copenhagen Light Festival har DAC arrangeret et Arkitekturløb, hvor vi sammen løber eller går forbi lysværkerne – imens vi selv skaber lys.
Kom med til en unik løbeoplevelse, der har fokus på lys. Sammen med dit startnummer får du en LED-lyskæde, som du kan tage udover dit løbetøj. På den måde skaber du lys i byen, imens du bevæger dig rundt på en 8 km lang rute og ser de smukke lysværker. Det er også tilladt at gå ruten, og der er ingen tidtagning, så du har rigeligt med tid til at beundre kunstværkerne.
Du er også velkommen til at tage din egen lyspynt med, så du kan være med i konkurrencen om den bedste lysudsmykning. Efter et veloverstået løb kommer du i mål til musik, drikkevarer fra Royal Unibrew og lækker, varm suppe.
DAC Arkitekturløbet er arrangeret i samarbejde med Dansk Atletik Forbund og Sparta.
Starskuddet lyder kl. 18.30. Tilmeld dig her.