Skip to main content

Copenhagen Sakura Festival

De smukke, lyserøde Sakura-blomster springer ud, og det skal fejres med en japansk kulturfestival. Kom med og oplev de japanske traditioner d. 22-23. april. Hver år spreder de fantastiske kirsebærtræer i Langelinie Park glæde og skønhed, og Københavnere og turister strømmer til for at opleve naturens imponerende kunstværk. I Japan er begivenheden endnu større, og […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

De smukke, lyserøde Sakura-blomster springer ud, og det skal fejres med en japansk kulturfestival. Kom med og oplev de japanske traditioner d. 22-23. april.
Hver år spreder de fantastiske kirsebærtræer i Langelinie Park glæde og skønhed, og Københavnere og turister strømmer til for at opleve naturens imponerende kunstværk. I Japan er begivenheden endnu større, og anledningen bliver brugt til at tage en stille stund med familie og venner under træerne.
I år bliver blomstringen udgangspunkt for en weekend med japanske traditioner til Copenhagen Sakura Festival. Oplev bl.a. trommeshows, martial arts og folkedans fra Japan, ligesom du kan komme til foredrag, smage japansk te, være kreativ på værksteder og meget andet.
Se det fulde program på sakurafestival.dk