Skip to main content

Copenhagen Light Festival 2023

D. 3. februar åbner Copenhagen Light Festival, der i år har et stort fokus på lavere energiforbrug og større fællesskab.   Festivallens lysværker kører på LED, og i år er de geografisk samlet, så de mindske elforbruget uden at gå på kompromis med æstetikken og den smukke oplevelse. Samtidig er det Copenhagen Light Festivals formål at […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 3. februar åbner Copenhagen Light Festival, der i år har et stort fokus på lavere energiforbrug og større fællesskab.  
Festivallens lysværker kører på LED, og i år er de geografisk samlet, så de mindske elforbruget uden at gå på kompromis med æstetikken og den smukke oplevelse. Samtidig er det Copenhagen Light Festivals formål at mindske vores samlede energiforbrug – ved at få folk væk fra computere og fjernsyne. Så sluk dine egne apparater og kom og se de fantastiske lysværker fra d. 3. februar.
Festivallen varer indtil d. 26. februar, hvor du kan se kunstværkerne, der er opstillet forskellige steder i København. Du kan læse meget mere om festivallen her.