Skip to main content

Copenhagen Jazz Festival

Copenhagen Jazz Festival vender tilbage med sin 44. udgave. Siden 1979 har Københavns Jazzfestival overtaget København som en af Europas vigtigste internationale musikbegivenheder med fremragende kunstnerisk kvalitet og fokus på nye retninger inden for både dansk og international jazz. Festivalen afholdes på cirka 120 forskellige spillesteder og nydes af mere end 200.000 besøgende, som år […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Copenhagen Jazz Festival vender tilbage med sin 44. udgave.
Siden 1979 har Københavns Jazzfestival overtaget København som en af Europas vigtigste internationale musikbegivenheder med fremragende kunstnerisk kvalitet og fokus på nye retninger inden for både dansk og international jazz.
Festivalen afholdes på cirka 120 forskellige spillesteder og nydes af mere end 200.000 besøgende, som år efter år deltager i jazzfesten. Til festivalen kan man nyde live jazz på byens gader, i klubber, caféer og koncertsale samt på udendørs natsteder – alt sammen i hjertet af København.
Årets program byder bl.a. på guitarlegenden Pat Metheny, den talentfulde sanger og guitarist Fatoumata Diawara fra Vestafrika samt vor tids bedstsælgende souljazz-vokalist Gregory Porter og mange mange flere.
Nogle af koncerterne koster penge, mens andre er gratis.
Læs mere om festivalen på dens hjemmeside.