Skip to main content

Copenhagen Cooking

Hvert år hylder København den mangfoldige gastronomiske verden med madfestivalen Copenhagen Cooking. Glæd dig til 10 dage fyldt med mad og smag den 18.-27. august. Danmark har rigeligt at byde på, når det kommer til mad, råvarer og lækre smage. Det vil Food Organisation of Denmark (FOOD) gerne fremhæve, og derfor er de gået sammen […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvert år hylder København den mangfoldige gastronomiske verden med madfestivalen Copenhagen Cooking. Glæd dig til 10 dage fyldt med mad og smag den 18.-27. august.
Danmark har rigeligt at byde på, når det kommer til mad, råvarer og lækre smage. Det vil Food Organisation of Denmark (FOOD) gerne fremhæve, og derfor er de gået sammen med en række samarbejdspartnere om at arrangere Copenhagen Cooking. Festivalen er årligt tilbagevendende og løber altid af stablen i slutningen af august.
Målet med festivalen er ikke bare at fremhæve den danske madkultur, men også at formidle om dens fortid, nutid og fremtid, inspirere til samvær omkring mad samt skabe fællesskaber og gode oplevelser.
Kartoflen og Zürich i centrum
Hver år præsenterer Copenhagen Cooking et hovednavn, og i 2023 vil fokusset være på kartoflen. Gennem en række spændende arrangementer vil festivalen derfor hive kartoflen frem i lyset, fremhæve dens smag og mange varianter, eksperimentere med tilberedningen og meget mere.
Som noget nyt vil der desuden være en venskabsby, hvis madkultur og råvarer man kan lære meget mere om. I år er det Zürich, som derfor vil være udgangspunktet ved flere begivenheder. Du kan altså se frem til at smage på Zürichs mange specialiteter og følge udviklingen i byen, der ligesom i København går mod mere bæredygtighed, lokal produktion og innovative løsninger.
Over hele byen
Copenhagen Cooking spreder sig over hele København og rundt i de mange bydele, så du kan helt sikkert finde et interessant og lækkert arrangement nær dig. Tag et kig på programmet eller læs mere om festivalen på copenhagencooking.dk.