Skip to main content

Borgermøde om cyklisters sikkerhed på Frederiksberg

Cykler du hyppigt på Frederiksberg, eller kunne du godt tænke dig at komme til det? Så kom med til borgermøde d. 18. januar, hvor der bliver sat fokus på cyklisternes sikkerhed og tryghed på Frederiksberg.  Cyklen er et yndet transportmiddel i og omkring København, og derfor er det vigtigt, at sikkerheden for cyklisterne er i […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Cykler du hyppigt på Frederiksberg, eller kunne du godt tænke dig at komme til det? Så kom med til borgermøde d. 18. januar, hvor der bliver sat fokus på cyklisternes sikkerhed og tryghed på Frederiksberg. 
Cyklen er et yndet transportmiddel i og omkring København, og derfor er det vigtigt, at sikkerheden for cyklisterne er i top. Københavns Politi og Frederiksberg Kommune er blandt andet interesserede i at få flere børn og unge på cyklen og forbedre adfærden på cykelstierne, og derfor inviterer de nu til borgermøde. 
Der bliver rig mulighed for at snakke med om problematikkerne og komme med dine input, så sikkerheden kan komme helt i top. 
Også Rådet for Sikker Trafik og Cyklistforbundet er med som gæster og vil gøre jer klogere på børns cykelvaner samt generel adfærd og sikkerhed blandt cyklister. 
Borgermødet foregår på Frederiksberg Rådhus d. 18. Januar kl. 17-19. Der vil være let forplejning undervejs. 
Læs mere om borgermødet her.