Skip to main content

Bloom Festival

D. 26. – 28. maj skal naturvidenskaben hædres til den helt store guldmedalje! Det sker med Bloom Festival, som vil være spækket med spændende og lærerige oplevelser. I Danmark kan vi være stolte af vores mange kloge videnskabsmænd, der har gjort banebrydende opdagelser, som vi i dag ikke kunne være foruden. Bl.a. Tycho Brahe, Niels […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 26. – 28. maj skal naturvidenskaben hædres til den helt store guldmedalje! Det sker med Bloom Festival, som vil være spækket med spændende og lærerige oplevelser.
I Danmark kan vi være stolte af vores mange kloge videnskabsmænd, der har gjort banebrydende opdagelser, som vi i dag ikke kunne være foruden. Bl.a. Tycho Brahe, Niels Bohr, Ole Rømer og H.C. Ørsted er nogle af naturvidenskabens helt store idoler – men også i dag gør vores videnskabsmænd- og kvinder et vigtigt arbejde i laboratorierne.
Derfor fortjener de en fejring af de helt store med en festival, der skal udbrede naturvidenskaben til endnu flere. Alle er velkomne – både de største naturvidenskabsnørder og de, der måske synes, det er en smule tørt og svært. Videnskaben bliver nemlig formidlet i alverdens spændende formater og gennem både filosofi, kultur og kunst.
Vær med til debatter, foredrag, koncerter, installationer og naturvandringer og kom på besøg i laboratorier. Det hele er gratis at deltage i – du møder bare op på Søndermarken på Frederiksberg.
Find festivallens program her.