Skip to main content

Barnevognsmarch

I Danmark går hundredvis af forældre og børn til Barnevognsmarchen i forbindelse med Mors Dag for at støtte kampen mod mødredødelighed. Søndag den 14. maj kan du være med til Barnevognsmarch, som skal være med til at vække befolknings kendskab til mødredødelighed, som rammer 287.000 kvinder og piger hvert eneste år. Arrangementets gå-sponsor, RFSU, donerer […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

I Danmark går hundredvis af forældre og børn til Barnevognsmarchen i forbindelse med Mors Dag for at støtte kampen mod mødredødelighed.
Søndag den 14. maj kan du være med til Barnevognsmarch, som skal være med til at vække befolknings kendskab til mødredødelighed, som rammer 287.000 kvinder og piger hvert eneste år. Arrangementets gå-sponsor, RFSU, donerer 100 kroner til kampen mod mødredødelighed for hver person, der deltager i marchen.
Arrangementet starter på scenen ved Udenrigsministeriet kl. 12:00. Her vil der være en velkomst fra Sex & Samfund og UNFPA, efterfulgt af en tale fra formanden for Folketingets Tværpolitiske Netværk for seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder, Birgitte Vind. Efter talerne er der musik og fællessang, hvorefter marchen begynder. Arrangementet slutter ved Islands Brygge, hvor der vil være underholdning for de mindste.
Læs mere om arrangementet her.