Skip to main content

Bæredygtig børnefamilie – debat og byttemarked

Er du eller din partner gravid eller på barsel, så er den kombinerede debatsalon og byttemarked med fokus på bæredygtighed i børnefamilier måske noget for dig. Hos apa har du d. 31. januar mulighed for at komme forbi og være en del af debatsalonen og det efterfølgende byttemarked, hvor omdrejningspunktet er de kære små, og […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du eller din partner gravid eller på barsel, så er den kombinerede debatsalon og byttemarked med fokus på bæredygtighed i børnefamilier måske noget for dig.
Hos apa har du d. 31. januar mulighed for at komme forbi og være en del af debatsalonen og det efterfølgende byttemarked, hvor omdrejningspunktet er de kære små, og hvordan man lever bæredygtigt som travl familie med småbørn.
Arrangementet starter kl. 10.00 med et oplæg ved repræsentanter fra Miljøpunkt Østerbro. De vil både dele ud af personlige beretninger og fortælle om forbrug, kemi i babyprodukter, engangsprodukter, og hvordan du kan få mere genbrug og bæredygtighed ind i din hverdag. Bagefter vil der være debat om emnet, og fra kl. 11.30-12.15 er der byttemarked, hvor alle kan komme med det, de ikke længere skal bruge og bytte det til nyt. Det er hovedsageligt tøj til småbørn, amme- og graviditetstøj samt legetøj og babyudstyr, vi bytter.
Det koster 30 kroner at deltage, og du kan tilmelde dig her.