Skip to main content
30. april 2024

BC Studio på Rosenørns Allé udvider

Snart er der mulighed for at hente endnu mere inspiration til kommende indretninger, da BC Studio på Rosenørns Allé 11 udvider deres showroom og butik med endnu et lokale.

Af: BC Studio | Foto: BC Studio
Pressemeddelelse

Indehaveren af BC Studio er Bo Christiansen, som hjælper både private og virksomheder med små og store indretningsprojekter. Med udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker, behov og stil har Bo Christiansen et særligt blik for at kombinere nyt og gammelt, så der skabes en indbydende og personlig atmosfære i rummet.

Med et skarpt øje for det æstetiske har Bo Christiansen i mere end 25 år udført indretningsprojekter både i Danmark og i udlandet, senest i Monaco og USA. Bo har fokus på den personlige indretning, der skaber en rød tråd, og som har en perfekt balance mellem funktion og æstetik.

I de nye lokaler på Rosenørns Allé 11 får BC Studio en kombineret butik og showroom, hvor man kan finde inspiration og købe nøje kuraterede designprodukter, der er udvalgt ud fra parametre som kvalitet og æstetik.

Har man brug for hjælp til indretningen kan man også booke en tid hos BC Studio på tlf. 21933553 eller via mail på hello@bcstudio.dk

Adressen er: Rosenørns Allé 11, 1970 Frederiksberg C

Åbningen af din nye lokation finder sted d. 17. maj 2024.