Skip to main content
16. maj 2024

Annette Heick introducerer årets Syng med i Tivoli-stjerner til pressemøde i Tivoli

Der blev sunget og humøret var højt, da Annette Heick på Restaurant Påfuglen i Tivoli præsenterede de seks glade, kendte sangere, som i år indtager Plænen til Syng med i Tivoli.

Af: Tivoli | Foto: Bax Lindhardt
PRESSEMEDDELELSE

Annette Heick er endnu en gang vært sæsonens seks koncerter, når hun sammen med en række kendte danske sangere på udvalgte torsdage i løbet af juni, juli og august indtager Plænen til Syng med i Tivoli. Annette Heick, Bryan Rice og Maria Montell byder sommeren velkommen til årets første Syng med i Tivoli-koncert torsdag 6. juni. Kapelmester Peter Jensen og Tivolis Salonorkester sørger for musikken, og også stjernerne Zindy Laursen, Michael Carøe, Gry og Lonnie Devantier kan opleves i løbet af sommersæsonen. Når entréen til Tivoli er betalt, er der fri adgang til koncerten, som foregår på Plænen.

Som noget nyt er årets seks Syng med i Tivoli-koncerter inddelt i tre forskellige temaer; Danske pophits, amerikanske pophits og Grand Prix og fejring. Annette Heick er vært på alle koncerterne, mens Bryan Rice og Maria Montell inviterer Tivolis gæster til at synge med på danske pophits den 6. og 27. juni. Michael Carøe og Zindy Laursen synger med på amerikanske pophits til 4th of July i Tivoli og igen den 25. juli, og Grand Prix-stjernerne Gry og Lonnie Devantier synger med som en del af temaet Grand Prix og fejring, når Tivoli fylder 181 år den 15. august og igen den 29. august, som er årets sidste Syng med i Tivoli-koncert.

Fællessangkoncerterne begynder klokken 19.00, så der er tid til at nyde en middag før eller efter koncerten. Der er i alt seks koncerter i løbet af juni, juli og august, og selv hvis man ikke er den største sanger, er man selvfølgelig stadig mere end velkommen. Det er tredje år i træk, at forlystelseshaven inviterer til Syng med i Tivoli. Sidste års koncerter var en stor succes, så derfor inviterer Tivoli nu til endnu en omgang fællessang i Haven.

Annette Heick, der er vært på Syng med i Tivoli, siger:

Der er og har altid været noget helt særligt ved at stå i smukke Tivoli og synge for de glade mennesker, der har taget plads på Plænen. Jeg er meget bevidst om, at det er et unikt sted, ikke bare i Danmark. Tivoli er et sted, man er stolt over at være en del af.

Bryan Rice, der d. 6. og 27. juni indtager Plænen til Syng med i Tivoli under temaet Danske pophits, siger:

Jeg glæder mig helt særligt til Syng med-koncerterne på Plænen, fordi jeg elsker at synge med publikum. Det kan de, der har oplevet mine koncerter de sidste tre-fire år, skrive under på. Faktisk har jeg læst, at når man synger sammen, sker der det samme i kroppen, som når man bliver forelsket, og det er præcis det, jeg føler, når publikum stemmer i. Jeg har været spejder hele mit liv og altid sunget med andre, og derfor er det så vigtigt for mig, og noget jeg glæder mig utroligt meget til at gøre på lige præcis Plænen i Tivoli.

Og så er jeg virkelig glad for, at jeg skal være med til at fortolke sange, som er opstået i Danmark og som alle kender. Det har været svært for mig at vælge ud, da det er noget af det, jeg selv holder mest af at lytte til, men dem jeg skal synge, er nogle af de sange, der ligger mig mest på sinde. Jeg har tit sunget dem til mine egne koncerter også. Jeg har den gamle have meget kær, og kan huske stemningen fra alle de gange, jeg har måttet betræde det, som jeg betragter som vores nationalscene. Det bliver stort og rørende!

Maria Montell skal også synge den 6. og 27. juni og siger:

Først og fremmest glæder jeg mig til at høre folk synge med på mit verdenshit, jeg fik skrevet i 1996; Imens hun bare sang (Di Da Di) eller And so the story goes (Di Da Di), som det hedder på engelsk. Kys mig op til himlen fra 1999 er også på vores repertoire og en rigtig sommersang. Det er anden gang, jeg står på scenen på Plænen i Tivoli, så det er absolut en koncert, jeg glæder mig til.

Jeg elsker Tivoli, og det gør mine børn også, og de skal helt klart med, når jeg går på scenen, og vi skal synge popklassikere sammen med publikum i Haven. Annette Heick styrer præcis disse koncerter med en kærlig, fælles ånd og hånd. I år har jeg faktisk 30 år i musikken, så det er et jubilæumsår for mig, og det har jeg tænkt mig skal markeres her og hele året med masser af musik. Juni i Tivoli er et dejligt sted at gøre det

Maria Montell, Annette Heick og Bryan Rice. Foto: Bax Lindhardt

Gry inviterer til Grand Prix-fest den 15. og 29. august og siger:

Det bliver skønt at optræde med mine to dejlige veninder Lonnie og Annette – og ikke mindst Tivolis Salonorkester. Faktisk betyder Tivoli virkelig meget for mig og min familie – vi besøger Haven flere gange om året, for den er forbundet med så mange hyggelige minder. Min mand Per, spillede hele sin barndom i Tivoli-Garden, vores søn Thomas, har i flere år optrådt med Eventyrteatret i Glassalen, jeg selv har sunget i koncertsalen, og nu bliver det på Plænen. Jeg glæder mig. Faktisk vil jeg lige runde af med at sige, at vores tilhørsforhold til Tivoli er så stort, at vi for år tilbage skrev og indspillede vores egen sang En Dejlig Dag i Tivoli. Per skrev og indspillede musikken. Jeg sang og lavede teksten sammen med Keld Heick. Vores søn Thomas var bare 5 år og sang kor. Det var et hyggeligt familieprojekt.

Grand Prix-sangeren Lonnie Devantier har et særligt forhold til Tivoli og Annette Heick og siger:

Hvem elsker ikke Tivoli? Jeg gør, og jeg ved, at alle blandt publikum får en kæmpe fest, når vi underholder. Vi har nemlig svært ved selv at skjule vores begejstring på scenen, og den slags smitter. Det samme gør musikken, som alle folk kender hver en tone og hvert et ord af. Helt personligt er Tivoli et helt særligt sted for mig, og kaster mig tilbage til halvfjerdserne, hvor to små piger var i Tivoli sammen. Den ene var mig, og den anden var Annette Heick og på den måde, passer det hele sammen. Tænk at få lov at stå på scenen igen med et menneske, man har kendt hele sit liv.

Zindy Laursen kan opleves sammen med Michael Carøe til Syng med i Tivoli den. 4. og 25. juli under temaet amerikanske pophits og siger:

Jeg spillede for første gang i Tivoli i 1994 med Cut’N’Move, og det var en af de største oplevelser i mit liv. Det er 30 år siden, så det er en dejlig måde at fejre det på, ved igen at skulle synge i Tivoli. Tivoli er sådan et stort stykke dansk kultur, og jeg er beæret over igen at synge derinde.

Syng med i Tivoli-programmet 2024 – klokken 19.00

Tema: Danske pophits

  • 06-jun Maria Montell + Bryan Rice
  • 27-jun Maria Montell + Bryan Rice

Tema: Amerikanske pophists

  • 04-jul Michael Carøe + Zindy Laursen
  • 25-jul Michael Carøe + Zindy Laursen

Tema: Grand Prix og fejring

  • 15-aug Gry + Lonnie Devantier
  • 29-aug Gry + Lonnie Devantier